Nå er jeg i min tredje uke med kurset "TENK deg et bedre liv". Jeg har sovet sammenhengende hele natten for første gang på tre år. Ting skjer virkelig, og det uten medisiner. Dette kurset er gull verdt! Jeg våkner med et smil og kjenner på glede. Jeg har til og med besteget en fjelltopp på over 1000 m.o.h., og vet du hva? Jeg ble ikke sliten engang! Oh my God, det er utrolig:-) Jeg har vært på tredemølle og plutselig fått pust. Plutselig sa jeg til meg selv, "Jeg vil på toppen av Kilimanjaro", og nå vet jeg at jeg kan det, hvis jeg vil! Lykke, lykke! 

Copy of Social Media – Untitled Design.jpg

Anne Turid Aslestad
....

Jeg er så takknemlig for å ha oppdaget tanketreneren! Jeg er overbevist om at ALLE har noe å lære av mental trening! Dette burde vært pensum i skolen. 

Jeg har lært så mye å har det så mye bedre med meg selv etter å ha vært medlem i snart ett år at jeg vil si jeg har fått ett nytt syn på livet. 

Heidi Melkevik Hovda

Heidi Melkevik Hovda

....

 

Din kunnskap og måten du formidler den på, er perfekt som undervisnings verktøy i skolen. Denne kunnskapen vil kunne forebygge helseproblemer. Du skulle fått dette inn i skolesystemet. Dette er framtidens undervisningsmateriell i livsmestrings faget. Ta kontakt med helseministeren!

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (7).png
Gunhild Egeland
....

Jeg har så mye bra jeg kunne sagt om dette medlemskapet. Det aller beste er at jeg som egentlig alltid har vært opptatt av å tenke positivt og se lyst på livet, nå endelig har fattet hva jeg gjorde som spolerte min positive innstilling. Allerede første «treningsdagen», som for min del var 1. april i år, fant jeg ut hva som var «the missing link». Å trene tanker er gøy og disse må trenes hver dag. Jeg vet jeg kommer til å fornye mitt ett års medlemskap .

 Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (4).png

Lise Kristin S. Karlbom

....

Medlemskapet hos Veronica ( tanketreneren ) betyr alt for meg. Kunnskapen som Veronica, alle de fine gjestene og medlemmene lærer bort er GULL verdt.
Jeg merket allerede etter bare et par uker som medlem at positive ting begynte å skje. Jeg ble gladere og mer positiv, og jeg kjente at håpet og troen på meg selv begynte å komme tilbake.
Etter kun et halvt års tid medlemskap klarte jeg å trappe ned på en medisin mot angst som jeg har brukt i nesten 20 år ! Jeg er i dag etter kun måneder, nesten helt av denne medisinen, noe som er veldig STORT for meg!

Jeg hadde ikke fått til dette uten alt det fantastiske som jeg lærer her hos tanketreneren. Veronica har lært meg kunnskapen og verktøyene som skaper endring. Hun motiverer og inspirerer og deler raust av seg selv.

Jeg har vært kronisk syk og sengeliggende hver dag, samt hatt sterke migrene smerter og utmattelse. Nå bruker jeg kunnskapen og øvelsene jeg lærer til å skape fantastiske endringer i min helse og i mitt liv.  Jeg får mer glede og overskudd for hver dag som går. Tenk at vi mennesker har så mye kraft i oss selv, det er helt fantastisk! Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde lært dette på skolen.

Veronica gjør så utrolig mye BRA for oss medlemmer, hun står virkelig på. Hun er utrolig raus, varm og omsorgsfull. Jeg hadde nok fort falt tilbake til " gamle " mønstre ( tanker ) uten dette medlemskapet. Dette er virkelig det BESTE som jeg har gjort for meg selv!

Jeg ligger ikke i sengen mer, slik som jeg gjorde før. Jeg har fått et HELT NYTT LIV av å være medlem hos tanketreneren!

Dette er virkelig det BESTE  jeg har gjort for meg selv! Jeg kan anbefale tanketreneren på det aller varmeste.

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (3).png

Camilla Lykke
....

Jeg er så takknemlig og glad for at jeg valgte å bli medlem i Tanketreneren sin medlemsportal, det har forandret tankene og hverdagen min helt. Fra og ha mange mørke dager med mye angst og depresjon, er mine dager nå lyse. Jeg tenker helt annerledes nå enn jeg gjorde tidligere. Veronica Lill er en kunnskapsrik og engasjerende kursholder. Hun gjør kunnskapen enkel å forstå og deler raust og gir mye av seg selv til oss medlemmer. I facebook gruppen får vi støtte, glede og inspirasjon hver dag. Medlemsportalen er utrolig innholdsrik og enkel å finne frem i. Jeg er så glad jeg valgte å investere i meg selv og ble medlem hos Tanketreneren. Anbefales på det varmeste.

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (1).png

Gunn Aavik
....

Jeg er mamma til to voksne barn. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg fant Veronica Lill Hetland. Hun kom inn i mitt liv som en reddende engel.
Har alltid vært en "flink pike" og satt andre foran meg. Har slitt med depresjon, å dårlig selvbilde i mange år, og vært en engstelig person. Har gått til psykolog, men alltid følt at jeg ikke var 100% lykkelig. 
Jeg meldte meg på kurset til Veronica. Det er det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Veronica traff meg rett i hjertet med sin ærlighet, jeg forsto at hun hadde mye erfaring. Jeg tok et valg om at mitt liv skulle forandres, og etter at jeg ble medlem og fulgte kurset, ble det faktisk et nytt liv for meg. 
For hver dag som går blir mitt liv bedre og bedre på alle områder. Har lagt vekk alle bekymringer, er så mye gladere og setter så pris på livet. Har fått helt nye verdier i livet.
Mine nærmeste sier at jeg har blitt en mye glade person. Tenk at det egentlig er så enkelt, men så effektivt det som en lærer på kurset. Jeg er med i Facebook gruppa for oss medlemmer, den er gull verdt. Vi støtter og heier på hverandre, og gir hverandre gode råd. Anbefaler medlemskapet til alle!

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (1).png

Line Olsen
....

Mental trening? Var skeptisk…MEN jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget dette online kurset. Takknemlig for at jeg har en mye bedre hverdag nå enn før kurset. Har du en drøm, et inderlig ønske om at alle brikkene i livet ditt skal falle på plass? Kanskje både i ditt personlige og profesjonelle liv? Da anbefaler jeg Veronica og hennes kurs på det sterkeste.

Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Anniken Johansen
....

Dette kurset er virkelig den beste investeringen i mitt liv. Tenk at noe så enkelt kan gi så store positive forandringer på så kort tid.Veronica har en unik formidlingsevne, hun har masse kunnskap og erfaring som hun deler i videoer, praktiske oppgaver, i meditasjoner osv. Hun er en SUPER motivator! Dette er et kurs jeg med hånden på hjertet anbefaler varmt til alle jeg kjenner.

Design uten navn.png

Elisabeth Aasland 
....

Dette kurset er rene vidunderpillen! Dette kurset har gitt meg nytt håp, masse energi, positivitet og har hjulpet meg å komme ut av dårlige uvaner og mønster. Jeg merket resultater fra dag en, og bare en uke etter at jeg startet anbefalte jeg det til venninnene mine. Vil si kurset er "lifechanging", for det gir deg muligheten til å bli akkurat den DU drømmer om å bli!

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Therese Frøyland 
....

Å bli med på dette kurset har vært den beste investeringen i mitt liv! Alle verktøya jeg fikk i kurset var en flott gave. Veronica gav meg tanker til undring og endring. Kurset har gitt meg tro på meg selv igjen og sendt tankene mine i nye positive baner. Jeg smiler og ler oftere igjen, og den følelsen er magisk.

Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Monika Gåsland
 ....

Jeg er en gift tobarnsmamma som jobber som leder for en bedrift. Jeg er engasjert i mye og opptatt av egen utvikling. Du kan ha tillit til Veronica. Hun traff meg i jungelen av tilbud.Hun gjør det enkelt, tydelig, forståelig, hun bryr seg, støtter og hjelper. Dette virker! Jeg vil på det varmeste anbefale Veronica sine kurs.

Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Toril Solevåg  
....

Veronica Lill Hetland har mye kunnskap om mental trening. Hun har en genuin interesse i å hjelpe, og hun har funnet en verdifull måte å hjelpe på, ved å gjøre seg tilgjengelig via nett. Jeg anbefaler kurset på det varmeste – enten du har store eller små utfordringer. Om du tar i bruk verktøyene vil du garantert få en bedring på utfordringene dine.

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Trude Anett Haga
....

Tanketreneren medlemsportal er helt fantastisk bra! Her har du alt du trenger for å komme deg på bena.
Det beste med Veronica er at hun har så konkrete svar og tips. Og som hun sier "handling gir forvandling! "
Personlig liker jeg inspirasjons delen veldig godt. Er også glad i LIVE sendingene!
Etter mitt møte med "veggen" var Veronica min reddende engel. Jeg trengte konkrete råd for å bygge meg opp igjen. Jeg er jevnlig inne i portalen og oppdager stadig noe nytt.

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Sidsel Øverby 
....

Jeg startet med kurset "tenk deg et bedre liv" Det var absolutt den beste plassen for meg å begynne siden jeg var veldig på autopilot da jeg begynte med tanketreningen.
Jeg er nå medlem i den nye medlemsportalen. Den er oversiktlig, fin og proppet med god kunnskap. Tror faktisk jeg er veldig visuell når det kommer til læring, jeg liker i alle fall videoene supergodt. Metafor historiene er kjempe bra, det er fint å få lære gjennom å lese/høre slike historier. Og MediYoga bare elsker jeg, liker programmene kjempe godt. Selv motiveres jeg og blir inspirert av livesendinger og jeg liker veldig godt at coachen, Veronica viser seg i Facebook gruppen.

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Elisabeth Tustervatn Straum
....

Jeg meldte meg på kurset til Veronica det er jeg veldig takknemlig for! For jeg trengte hjelp, og var klar for en forandring i livet mitt. Kurset var veldig bra. Jeg hadde ikke regnet med at Veronica skulle være så raus og gi så mye av seg selv for å veilede og hjelpe. Nå er jeg medlem i den nye medlems portalen, og den er helt fantastisk. Veronica er raus, varm, omtenksom og forståelsesfull. Hun elsker jobben sin og brenner for å hjelpe. Hun pusher og utfordrer når hun må. Jeg anbefaler på det sterkeste og bli med på reisen sammen med oss andre som allerede er medlemmer her. Gjør som meg, ta et valg og meld deg på for å forandre livet ditt!

Design uten navn (10).png

Lene Christin Fahlstad-Rinden
....

Å være med i Tanketreneren har vært utrolig bra for meg. Det har hjulpet meg mye i min hverdag. Noe jeg setter utrolig stor pris på. Det å få lære å snu tankemønsteret sitt, er så viktig, for å kunne få en bedre hverdag.
Å høre på Veronica, er virkelig inspirerende. Hun er et varmt, og godt menneske, som gir mye av seg selv, for at andre skal få det bra. Livet mitt er blitt mye bedre, takket være henne.
Så dette vil jeg anbefale til absolutt alle. Å jobbe med, og trene hjernen, er like viktig som å trene kroppen. Etter min mening, faktisk viktigere.
Jeg vil takke deg Veronica, for alt du har lært meg, og for de nyttige verktøyene jeg har  fått. Det er til stor hjelp.

Kopi av Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png
Marianne Ness
....