Meditasjonspakke

Meditasjon-Shuttestock-medium.jpg

 

MEDITASJONSPAKKEN BESTÅR AV FØLGENDE LYDFILER:

 

SOV GODT

Denne lydfilen vil gi deg viktig kunnskap for å få sove godt. Forståelse og kunnskap er den viktigste nøkkelen til endring på alle områder, også når søvnmønsteret skal endres.
Det er viktig at du hører denne lydfilen minst en gang før du hører GOD NATT lydfilen. Denne lydfilen vil gi deg en skikkelig tankevekker.

 


GOD NATT

Dette er en lydfil som guider deg behagelig i søvn. 

 

SELVFØLELSE BOOST

Denne lydfilen vil snakke til ditt ubevisste sinn, det er her våre tankemønster er lagret. En god eller dårlig selvfølelse er også lagret her.
Denne lydfilen vil styrke selvfølelsen din. Hjernen lærer gjennom repetisjon, så hør den så ofte du har behov, det vil gi selvfølelsen din en skikkelig boost. Å husk, du er mer enn god nok!

 

EN BEKYMRINGSFRI REISE

Denne lydfilen vil ta deg langt bort fra hverdagen. Du skal få bli med ut på en reise der du kan legge fra deg alle bekymringer og ikke støttende tanker, og bare være til stede og nyte.
Dette er en skikkelig time-out fra hverdagen, med andre ord, en magisk reise!

 

 

En fornøyd kunde forteller...

Jeg er stor fan av meditasjonene til Veronica. Disse fungerer for meg. Jeg får en ro og et sinn i balanse. Enten det er en litt ugrei dag eller problemer med søvn – da tar jeg øreklokkene på og lytter til Veronica. Ofte sovner jeg under meditasjon, men underbevisstheten min jobber likevel.

Veronica sine meditasjoner får meg til å tømme hodet fullstendig – jeg får en løsrivelse fra ukontrollert tankevirksomhet, som igjen gir meg en tanke- og følelsesmessig pause. Spenningen i kroppen slipper taket og jeg blir et bedre meg.

Dette er for meg blitt et «must» i hverdagen.

Gi deg selv et pusterom og bruk Veronicas meditasjoner – de funker 

 

 Anniken-small.jpg

Anniken Johansen

 

EN VERDIFULL GAVE

Dette er en flott gave å gi til noen du er glad i, en gave som gir verdi i lang, lang tid.

Ønsker du å gi denne meditasjonspakken i gave til noen finner du en link til dette rett under betalingsinformasjonen. Det står Dette produktet er for noen andre enn betaleren eller på engelsk This product is for someone else.
Trykk på denne og du kan kjøpe meditasjonspakken som en gave. Du legger inn dato og klokkeslett du ønsker at gaven skal leveres på (den blir sendt på mail) og en personlig hilsen fra deg om du ønsker.

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary

Meditasjonspakke

NOK 299
Total due NOK 299

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.